“Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарт хүнсний аюулгүй байдлыг сайжруулах нь” сэдэвт сургалт боллоо

Хүнс, Хөдөө аж ахуйн яамтай хамтран төвийн бүсийн аймгуудын хоол үйлдвэрлэгчдэд зориулж “Хоол үйлдвэрлэл, үйлчилгээний салбарт хүнсний аюулгүй байдлыг сайжруулах нь” сэдэвт 2 өдрийн сертификаттай сургалтыг, мөн Монголын мастер тогоочдын холбоотой хамтран “Төвийн бүсийн аварга тогооч шалгаруулах мэргэжлийн ур чадварын уралдааныг зохион байгуулан ажиллав. Тус арга хэмжээнд Булган, Хөвсгөл, Дархан, Сэлэнгэ, Баянхонгор, Орхон аймгийн  нийт 80 гаруй тогооч хоол үйлдвэрлэгчид хамрагдлаа.

 

 

Холбоотой мэдээлэл

2014-02-10 1818
Хот хооронд бага оврын тээврийн хэрэгслээр буухиа шуудан /дайврын / үйлчилгээ үзүүлэх Аж ахуй, нэгж, компанийг шалгаруулах урилга

ХОТ ХООРОНД БУУХИА ШУУДАН, ДАЙВАР АЧАА / КАРГО / ТЭЭВЭРЛЭХ ТУХАЙ Төслийн нэр: Хот хооронд ...

2014-05-23 1260
Ирэх долоо хоногт 70353511- төвд М.Манлайбаатар дарга, Т.Отгон дарга нар ажиллана

"Иргэдийн санал хүсэлт хүлээн авах 70353511 төв"-д ирэх 7 хоногийн буюу 2014.05.26-ны өдөр ...

2016-06-17 1862
СТАНДАРТЧИЛАЛ ХЭМЖИЛЗҮЙН ХЭЛТЭС ТООЛУУР БАТАЛГААЖУУЛЖ БАЙНА

Энэ удаа гэр хорооллын эцэс 3-р хэсэг, Эрчим хүч борлуулалтын ажлын байранд 06-р сарын 10-наас ...

Цахим төрийн үйлчилгээ


Сурталчилгаа

 

 

 

Веб статистик

Таны IP хаяг: 52.23.219.12
2021-01-03-ний өдрөөс хойш.
  • 11 Онлайн
  • 1292 Өнөөдөр
  • 1539 Өчигдөр
  • 1292 Долоо хоногт
  • 11995 Сүүлийн сард
  • 6450269 Нийт хандалт

Санал асуулга

Манай вэб сайт таны санаанд хэр нийцэж байна?
Нийт саналын тоо:  1053

Facebook

Цаг агаар